Trendy en unieke kleding, rechtstreeks vanuit de fabriek in USA en AUSTRALIË !

Wij importeren de meest unieke fashion en accessoires vanuit USA en AUSTRALIË naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Onze missie

Wij zien regelmatig dezelfde outfits voorbij komen, op straat, op het werk, bij een festival en tijdens de wekelijkse boodschappen. Wij willen daar graag een kleine verandering in brengen en importeren alle outfits uit het buitenland. Daardoor kunnen klanten van BeLeVie altijd als één van de eerste Fashion Addicts binnen Nederland in het bezit komen van unieke en betaalbare outfits.

Onze denkwijze

Bij BeLeVie draait het altijd om de looks en de kwaliteit van een item en niet om het prijskaartje of het merk. Onze leveranciers uit Australië en de USA zijn zeer bewust van de laatste fashion trends, maar vooral bewust over de kwaliteit / prijsverhouding. Dat maakt alle collecties zeer interessant en betaalbaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat unieke outfits niet perse duur hoeven te zijn.

Onze aanpak

Dagelijks gaat Daniella met haar team van Social Media Fashion Addicts op zoek naar de meest unieke outfits tussen het mega aanbod aan nieuwe collecties van onze leveranciers. Wij kiezen uitsluitend voor de meest unieke, mooie, trendy, betaalbare, maar vooral kwalitatieve outfits. Alle kosten voor belasting, inklaring en verzending zijn verwerkt in het totaalbedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Onze toekomst

Wij voegen wekelijks nieuwe outfits toe waardoor onze webshop voortdurend zal blijven groeien. Onze webshop is voorzien van alle online betaalmogelijkheden, plus de nodige up-to-date SSL certificaten en beveiligingssoftware.

Wij denken graag vooruit en zijn daarom momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een mobiele app voor iOS en Android.

Onze Geschiedenis

BeLeVie is in 2013 opgericht als een dochteronderneming van Limited Brands. Wij bieden unieke, kwalitatieve, maar vooral betaalbare kleding aan op de Nederlandse markt, alle kleding wordt direct geïmporteerd vanuit fabrieken van leveranciers in het buitenland.